Секој момент е Ваш !

Covid 19 Rapid Test Cassette, Algolider гранули за третман на акутни и менструални Болки, , висококвалитетни Evryal филери, Myzol перорални капки, SYNart колагенски ампули.

Кои сме ние?

Leam е увозник и дистрибутер на проверени продукти во Македонија. Со историја од 7 успешни години нудиме квалитетни производи што даваат резултати на нашите клиенти.

Клиентите се во центарот на сè што правиме. Стремиме кон изградба на долгорочни релации, со пружање на персонализирана поддршка за нивните потреби и исклучителност за нивната сигурност и задоволство. Постојано следиме и интегрираме последни иновации во нашата понуда за производи за добро здравје и убавина.

Производи

SYNART ампула 1.5% 30mg/2ml

SYNART ампула 1.5% 30mg/2ml
-
Замена за синовијалната течност, врши заштитно дејство на зглобовите, го фаворизира функционирањето на заедничката функција и ги намалува болните симптоми.

Види упатство

Synart - Синарт колагенска ампула 80мг

Synart – Синарт колагенска ампула 80мг
-
Замена за синовијалната течност, врши заштитно дејство на зглобовите, го фаворизира функционирањето на заедничката функција и ги намалува болните симптоми.

Види упатство

Synart – Синарт колагенска ампула 24мг

Synart – Синарт колагенска ампула 24мг
-
Замена за синовијалната течност, врши заштитно дејство на зглобовите, го фаворизира функционирањето на заедничката функција и ги намалува болните симптоми.

Види упатство

Synart – Синарт колагенска ампула 40мг

Synart – Синарт колагенска ампула 40мг
-
Замена за синовијалната течност, врши заштитно дејство на зглобовите, го фаворизира функционирањето на заедничката функција и ги намалува болните симптоми.

Види упатство

Synart – Синарт колагенска ампула 60мг

Synart – Синарт колагенска ампула 60мг
-
Замена за синовијалната течност, врши заштитно дејство на зглобовите, го фаворизира функционирањето на заедничката функција и ги намалува болните симптоми.

Види упатство

АЛГОЛИДЕР 100 mg

Гранули за перорална суспензија - нимесулид
За третман на акутни и менструални болки

Види упатство

Маски

Медицински маски за лице во 3 слоја со набори, еднократна употреба
Идеални за носење за да се спречи инфекција од вируси и болести кои се пренесуваат во воздухот. 

Види упатство

Myzol

Перорални капки, раствор 500 mg/ml
ШИШЕ 20 ml

Види упатство

Evryal soft

За третман на фини брчки на образите, периокуларни брчки и периорални брчки. 
Може да се користи и за третман на брчки на веѓите.

Види упатство

Evryal Strong

За третман на брчки и волумен на усните
(Paris-Lips)
Имплантацијата се прави на ниво на површинскиот дермис, избегнувајќи прекумерна корекција.

Види упатство

Evryal Medium

За третман на средно длабоки брчки на лицето, волуметриско зголемување на јаготките, брадата, мостот на носот и редефинирање на мандибуларниот профил. 

Види упатство

Covid 19 Rapid Test Cassette

Covid 19 Rapid Test Cassette

Види упатство

Подготвени да соработуваме и со Вас

Закажете состанок со нас денес за да го збогатите вашиот асортиман со нашите врвни производи. Доколку сте дистрибутер кој бара иновативни и квалитетни производи во областа на филери, перорални капки, заштитни маски, гранули за болки, и колагенски ампули, контактирајте не. Ние не само што ќе ви обезбедиме со производи од највисок стандард, туку и со поддршка за успешна дистрибуција.

Изјави од наши клиенти

Спектакуларни резултати! Успеав да ја зголема својата самодоверба и воодушевена сум од перфекцијата на производите кои Leam ни ги донесе во Македонија. Благодарам на тимот за иновативните решенија и професионалната поддршка!

Ана

Задоволна корисничка на Evryal производите

Одличен избор за жени кои сакаат се чувствуваат полесно во менстуралните циклуси. Пробајте ги Algolider и ќе ме разберете најдобро, како што направив јас. Одличен квалитет и одлични резултати!

Елиза

Задоволна клиентка

Неверојатни производи и одлична препорака. Колагенските ампули на Synart станаа неизоставен дел од мојата дневна рутина. Ви благодарам Leam за вашата посветеност секогаш да се достапни во аптективате во Македонија. Моето искуство е многу позитивно!

Марко

Пензионер

Контакт

Локација:

Ул.174 бр.30, Мала Речица , Тетово, Р. Македонија

Loading
Your message has been sent. Thank you!